RADIESSE este un brand cunoscut de fillere dermice, aprobat în 2006. Fillerele RADIESSE sunt utilizate pentru corectarea pliurilor şi ridurilor moderate şi severe de la nivelul feţei. Acidul Hialuronic Radiesse este special conceput şi pentru tratamente ale pliurilor nazolabiale. Hidroxiapatita de calciu a fost adăugată în produsele RADIESSE pentru a obţine mai mult volum în toate zonele injectate. Faptul că nu se porneşte de la acid hialuronic, aşa cum ne-am obişnuit la majoritatea fillerelor, constituie un avantaj pentru produsele RADIESSE, acestea fiind mult mai eficiente şi mai puternice.

Efectele fillerelor RADIESSE cu Acid Hialuronic Radiesse sunt de durată, dozele administrate sunt mai mici, având eficienţă maximă. Microsferele de calciu suspendate în gel simplifica procesul de estompare a ridurilor, stimulează producţia naturală de colagen, de unde şi efectele pe o durată de câteva luni de la terminarea aplicării fillerelor. Elasticitatea pielii este mult îmbunătăţită, putem folosi produsele RADIESEE şi în zona obrajilor, în zona liniilor de contur ale feţei, în zona gurii şi a buzelor, în zona bărbiei, dar şi a spatelui mâinilor.

Calciul şi gelul din fillerele RADIESSE sunt absorbite în timp de organism. Durata tratamentelor cu RADIESSE nu depăşeşte 15 minute, inclusiv aplicaţia unor anestezice topice precum lidocaină.

Cele mai cunoscute fillere de la RADIESSE sunt variantele Lidocaine de 1.5 ml, RADIESSE de 0.8 ml, respectiv 1.5 ml. Rezultatele aplicării fillerelor RADIESSE continua să rămână vizibile şi la 18 luni de la terminarea injectărilor. Toate produsele RADIESSE sunt testate înainte de a fi puse în vânzare, sunt realizate în cele mai bune condiţii şi cu ajutorul unor tehnologii moderne, cu respectarea standardelor de calitate şi de siguranţă în vigoare.

Gama Radiesse este destinată personalului cu experienţă din clinicile medicale sau spitale care sunt specializate în tratamente estetice, de înfrumuseţare. Fillerele se vor aplica doar de către personal medical şi în conformitate cu instrucţiunile din fiecare pachet.

Afișez toate cele 3 rezultate

 • Sold

  RADIESSE LIDOCAINE este un filler dermic puternic, de la RADIESSE, bazat pe acid hialuronic de calitate. Se utilizează frecvent pentru creşterea volumului în zona bărbiei, a ob

  595.00 lei Citește mai mult
 • Sold

  Radiesse 0.8ml este fillerul dermic de la RADIESSE bazat pe microcristale de calciu hidroxiapatit. Se stimulează producţia de colagen, creşte volumul ţesuturilor după injectar

  399.00 lei Citește mai mult
 • Sold

  Radiesse 1.5ml este un filler dermic şi biocorector cu acţiune puternică şi eficientă. Produsul conţine hidroxiapatita de calciu, oferă volum mai bun în zonele unde e folos

  800.00 lei Citește mai mult
top
X
Cos de cumparaturi
 • No products in the cart.