REVOLAX este un brand de fillere dermice injectabile, bazate pe acid hialuronic de cea mai bună calitate, obţinut prin procedee speciale în aşa fel încât să aibă cele mai bune efecte asupra pielii care a pierdut volum şi asupra ridurilor şi liniilor faciale apărute odată cu înaintarea în vârstă. Fillerele REVOLAX au adus o mică revoluţie în industria de profil, oferind pacienţilor fillere cu acid hialuronic monofazic. Încă de la lansarea sa în 2012, brandul REVOLAX a devenit unul dintre cele mai vândute din zona sa, punând la dispoziţia clienţilor produse diverse cu Acid hialuronic REVOLAX pregătit să acţioneze în profunzime şi să aibă rezultate excelente, vizibile pe termen lung. Aşa cum am văzut principalul ingredient din fillerele REVOLAX este o substanţă complexă denumită Acid Hialuronic REVOLAX, 100% biodegradabilă, biologic compatibilă. Satisfacţia pacienţilor este garantată, mai ales că acidul hialuronic este vîscoelastic şi are o structură monofazica reticulată pentru o acţiune rapidă şi eficientă încă de la primele aplicări.
Gama REVOLAX are trei produse de bază, toate cu acid hialuronic. REVOLAX FINE este cel mai light filler dermic de la REVOLAX, este special gândit pentru liniile superficiale de la nivelul pielii, liniile glabellare şi ridurile din zona gâtului.
REVOLAX DEEP este un filler injectabil sub formă de gel mai dens, mai rezistent, special pentru pliurile nazolabiale sau pentru augmentarea obrajilor, bărbiei şi a buzelor.
REVOLAX SUB-Q este cel mai „gros” gel din gama REVOLAX, un filler excelent obraji, bărbie, nas, conturul fetei, dar şi pentru corectarea ridurilor severe şi adânci.
Toate produsele REVOLAX respecta toate standardele de calitate şi de siguranţă, sunt testate şi verificate înainte de a fi lansate pe piaţă. Gama de produse REVOLAX se adresează specialiştilor care lucrează în domeniul esteticii medicale şi persoanelor care au nevoie de tratamente complexe la nivelul pielii, fără operaţii estetice complicate.

Afișez toate cele 3 rezultate

 • Sold

  REVOLAX Deep cu Lidocaină este fillerul dermic bazat pe acid hialuronic reticulat de la REVOLAX. Are o densitate mare, special gândită pentru o acţiune în profunzime şi pentr

  325.00 lei Citește mai mult
 • Sold

  Revolax Fine cu Lidocaină este un filler dermic modern, cu un conţinut mare de acid hialuronic reticulat. Se poate folosi cu succes în tratarea liniilor superficiale, liniilor g

  325.00 lei Citește mai mult
 • Sold

  REVOLAX SUB-Q cu Lidocaină este fillerul dermic de top de la REVOLAX, bazat pe acid hialuronic reticulat. Este destinat tratamentului ridurilor profunde, contururilor nazolabiale

  325.00 lei Citește mai mult
top
X
Cos de cumparaturi
 • No products in the cart.